PRELEPA GLUMICA UHVAĆENA NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA SA NOLETOM:Etiketirana kao pretnja po BRAK, sve izašlo javno

Brak Novaka i Jelene Đoković našao se na udaru kada su svetske medije i društvene mreže preplavile fotografije najboljeg tenisera sveta i atraktivne glumice.

Brak Novaka i Jelene Đoković na udaru je svaki put kada se Nole fotografiše sa nekom damom poznatom javnosti. Ipak, ove fotografije nisu bile poza za društvene mreže, kako to obično biva. Prvi teniser sveta uhvaćen je sa atraktivnom glumicom na zadnjem sedištu automobila.

Aera koja je potresla svetske i domaće medije pre nekoliko godina dogodila se kada su Novak Đoković i jedna od najbogatijih glumica Bolivuda, Dipika Padukon, uslikani kada su zajedno napustili hotel i u nepoznatom pravcu odvezli se istim automobilom.

Tada je pred turnir u Indijan Velsu, “Dejli Mejl” izbacio pomenute fotografije, podsetivši na brak Novaka i Jelene Đoković, koji se tada našao na udaru.

Ipak, malo ko zna da je prijateljstvo Đokovića i bolivudske glumice otpočelo 2014. godine, kada je održan egzibicioni meč Premijer lige u Indiji, kada je Dipika u dublu igrala sa Rodžerom Federerom, dok se sa druge strane mreže nalazio Novak.

Već sledeće godine, kada je sa porodicom prisustvovala Vimbldonu, Dipika je prijateljski ćaskala sa Jelenom Đoković. Par Đoković godinama zatim negovao je odnos sa glumicom koja je njihovoj porodici veliki prijatelj i vatreni Novakov fan.

Add Comment