POSLE NOSTRADAMUSA, GLAVNA TEMA I PROROČANSTVO BABA VANGE: Evo šta je sve predvidela za Putina u 2022 godini!

Vangelia Pandeva Gušterova, poznatija kao Baba Vanga je u svojim predviđanjima za 2022. godinu navodno spomenula i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Bugarska proročica poreklom iz Severne Makedonije, za koju se veruje da je predvidela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

Navodna predviđanja Baba Vange za ovu godinu:Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

Pad meteorita. Procenila je sudar velikog meteorita sa Zemljom.Ekonomska kriza. Države koje imaju dolar kao valutu biće najviše pogođene krizom.

Klimatske promene. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno otopljenje predstaviće naredne godine veliku prijetnju flori i fauni.Bolest Trampa. Njegovo zdravlje će biti lošije, a govorila je i o misterioznoj bolesti s ozbiljnim posledicama na njegovo uvo i mozak.

Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II navodno će izgubiti bitu za život i prepustiti tron sinu Čarlsu.Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje ustaće protiv vođe Kim Džong-una.

Loading...

Add Comment