MILICA PAVLOVIĆ U CRNIM TANGAMA I PROVIDNOJ HALJINI Š0KIRALA PRISUTNE: Publika ostala bez daha i u neverici!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Pevačica Milica Pavlović sinoć je imala nastup u jednom prestoničkom klubu i tom prilikom prisutne ostavila bez teksta stajlingom.

Milica se, naime, pojavila u nikad smelijem izdanju, a mnogi su, dok joj se nisu približili, naslućivali da se pojavila u potpuno providnoj haljini od tila, ispod koje su se videle crne tange.

Međutim, u pitanju je bila haljina kao optička varka. Cela kombinacija je napravljena tako da izgleda kao da se ispod providi veš, a zapravo je tako krojena.

Osim provokativne haljine, pažnju su privukle i Milicine sandale koje su imale vrtoglavo visoku petu, a ovim putem istakla je i svoju zavidnu friguru i fenomenalan izgled.

Inače, popularna pevačica je progovorila o poteškoćama u svojoj karijeri, te istakla da je uvek išla težim putem ka uspehu.

Zaista imam nekada osećaj da moram svaka vrata da otvaram jako teško i da su od debelog materijala, da moram da grebem da bih ih otvorila. Dešavalo mi se par puta da sam zabranjivana na jednoj televiziji, a nikada nisam saznala razlog – otkrila je Milica.

Add Comment