ZNATE LI ODGOVOR? Kako se zove SRBIN koji nema KREDIT, redovno plaća RAČUNE i živi od PLATE ceo mesec?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kažu da zapravo ova vrsta uopšte i ne postoji.Reč je o Srbinu čije su finansije u tako dobrom stanju da nema obaveze prema banci, račune izmiruje na vreme i još uspeva da živi od plate.

Pitanje je: kako se zove takav Srbin.

Dođe čovek kod doktora da se žali:Doktore, ja stvarno ne znam šta da radim! Žena i ja već duže vreme ne radimo one stvari!

Dovedite je, pa ću ja da popričam s njom!I tako sutradan, muž dovede ženu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor:Dobar dan, gospođo!Dobar dan, doktore!

Vaš muž mi je rekao da već duže vreme niste imali sekualne odnose? Zašto?Pa znate, doktore, ja ujutru krenem na posao i vozi me komšija. Onda me on pita: “Hoćeš da mi platiš za benzin ili šta?” i ja onda moram ono: “ili šta”! Zakasnim na posao i meni gazda kaže: “Hoćeš da ti dam otkaz ili šta?” i ja onda moram ono: “ili šta”!

Vraćam se s posla i opet me vozi komšija i opet pita: “Hoćeš da mi platiš benzin ili šta?” i ja onda opet moram ono: “ili šta”. I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu više.Na to će doktor:Pa, hoćemo li da kažemo vašem mužu, ili šta?

Add Comment