Š0KANTNO SAZNANJE O SEVERININOM POREKLU, GODINAMA SE TAJILO: 0vaj poznati Srbin joj je STRIC?!

Popularna hrvatska pevačica Severina bez oca Severa je ostala u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, od njega je nasledila karakter i izgled.

Sever Vučković rodio se u Splitu, gde je upoznao mamu poznate pevačice, Anu, rodom iz Drniša. Sever je bio vozač kamiona, a Severinina mama je bila konobarica.

Severina je svojevremeno u popularnoj domaćoj emisiji ispričala kako je njen otac, po kojem je dobila ime, imao trojicu braće koji su takođe dobili imena po stranama sveta: Jug, Istok, Zapad.

Dok je njen tata do smrti ostao Sever, prema rečima pevačice njegova braća su promenila imena.

Pevačica je na društvenoj mreži nedavno podelila očevu fotografiju iz mladosti.

Malo znani podatak o hrvatskoj zvezdi je i to da je u rodbinskim vezama sa slavnim srpskim glumcem.

Zvezda serije “Bolji život” i nekadašnja “tiha patnja žena”, Aljoša Vučković je Severinin stric.

Aljoša Vučković u karijeri se ostvario u preko 70 uloga, a godinama sa suprugom Editom živi u Beogradu.

O rodbinskim vezama sa Severininim ocem, Aljoša je prokomentarisao da su oni dalji rođaci, kao i da su im dede iz istog sela u Dalmaciji.

Podsetimo, Severina je bez oca ostala u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, baš od oca nasledila je kako karakter, tako i izgled.

Severin Vučković rođen je u Splitu, gde je upoznao Anu, rodom iz Drniša. Bio je kamiondžija, a njegova izabranica, sa kojom će kasnije dobiti Severinu, bila je konobarica.

Pevačica je često u javnosti govorila o svom ocu Severinu u superlativu, a tek nedavno objavila i kako izgleda što možete pogledati na fotografiji iznad.

Add Comment