MILIJANA BOGDANOVIĆ PROMENILA STARCA: “Što se tiče mog flertovanja, okačim story i čekam da vidiš”!

Iako je početkom januara tekuće godine javnosti predstavila novog emotivnog partnera, rijaliti zvezda Milijana Bogdanović je, po svemu sudeći, ponovo sama.

Podsećanja radi, Milijana je sa novim partnerom uplovila u vezu nakon što je stavila tačku na aeru sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem, te je na društvenim mrežama delila fotografije sa javnosti nepoznatim gospodinom, a njihov zajednički selfi joj je čak služio i kao profilna fotografija profila.

Da je svemu došao kraj, ukazalo je to što je Bogdanovićeva ponovo promenila profilnu fotografiju, postavljajući na istu selfi na kom je sama, dok je zajedničke fotografije sa, po svemu sudeći bivšim, partnerom obrisala sa svog naloga.

Ipak, da rijaliti zvezda ne tuguje pokazao je njen poslednji stori kojim je poručila: “Što se tiče mog flertovanja, okačim stori i čekam da vidiš”.

Podsetimo, ona je pre nekoliko godina postala poznata domaćoj javnosti zbog pet decenija starijeg emotivnog partnera Milojka Božića sa kojim je, ruku pod ruku, ušla u rijaliti šou-program “Parovi”.

Po napuštanju ove sezone, oni su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav i vernost, da bi ga Milijana, svega nekoliko meseci kasnije, pred kamerama otvoreno varala sa takođe vremešnim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

Ubrzo je usledio razvod, ali i raskid sa Žapcem, da bi Bogdanovićeva, pred kamerama istog rijalitija, utehu pronašla u oženjenom pevaču Ivanu Gavriloviću. Par je nastavio vezu i po izlasku iz rijalitija, iako su im mnogi prognozirali kraj čim se denser susretne sa suprugom.

Add Comment