ISPLIVALI RANI RADOVI JOVANE JEREMIĆ: Ljudi trljaju oči i ne veruju, OVO JE ONA?!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jovana Jeremić je poznata kao osoba britkog jezika koja uvek iskaže svoje mišljenje. Simpatije publike je osvojila još dok je vodila Parove, a malo ko zna kako je izgledala na početku svoje karijere.

Naime, Jovana je na početku karijere izgledala potpuno drugačije. Imala je dužu smeđu kose, ali i koji kilogram viška, pa je mnogi ne bi ni prepoznali.

Evidentno je da voditeljka danas izgleda puno drugačije, jer je svoju liniju dovela do savršenstva i veoma radi na sebi.

Podsetimo, Jovana je poznata kao neko ko u prvi plan često ističe svoje obrazovanje, a malo ko zna da je voditeljka nekoliko godina na jednom fakultetu držala predavanje o nemoralu u sklopu takmičenja u besedništvu.

Voditeljka je više puta u javnosti isticala da joj je školovanje oduvek predstavljalo važan deo života.

Ona je osnovnu školu završila u Ljigu, srednje obrazovanje završila je u Beogradu, a studije na Pravnom fakultetu u Beogradu, međutim, kako je sada navela, ne namerava da se tu i zaustavi.

Danas sam isla na konsultacije iz Medijskog prava kod profesora da se pripremim za govor koji ću imati na Kongresu pravnika za 7 dana. Tema “Kriminal, pravo i mediji”. Podsetila sam se koliko je lepo biti student kad imaš cilj i zaključila da doktorat upisujem ubrzo.

Sve ima svoje. Ne može Jovana Jeremić bez napajanja sa izvora znanja – napisala je Jovana uz objavljenu fotografiju.

Add Comment