ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE U BUDVI IMALA SE*S SA NEBOJŠOM IZ BEOGRADA! Sve je počelo u dobro poznatom AUTOBUSU

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zovem se Marijana i imam 20 godina. Pre mesec dana otputovala sam na more u Budvu u nameri da se ludo provedem. Na dan putovanja obukla sam majicu sa velikim dekolteom i kožne pantalone. Osećala sam poglede svih muškaraca u autobusu na sebi.

Ipak, jedini koji mi je zapao za oko bio je vozač autobusa. Visok, krupan čovek u četrdesetim delovao je kao neko ko bi mogao da zadovolji moje fantazije. Sela sam na prvo sediste i odmah se upustila u razgovor sa njim koji je postepeno prelazio u žestok flert. Zvao se Nebojša i bio je iz Beograda, baš kao i ja.

Kada smo stigli, ponudio se da mi odnese kofere u apartman. Ja sam, naravno, prihvatila jer sam imala jasan plan da ga odvučem u krevet. Kada smo ušli u lift, “slučajno” sam ga dotakla. Poljubila sam ga strasno, i čim smo ušli u hodnik počela sam da ga svlačim. Uzeo me je u naručje, i bacio na krevet.

Imala sam najbolje iskustvo ikada. On je prvi dostigao krajnju tačku uživanja, a odmah za njim sam i ja. Tako nešto u Beogradu nisam doživela!

Na rastanku sam mu dala svoj broj telefona…nadam se da će me zvati. Volela bih da opet sve ponovimo, završava svoju ispovest.

Add Comment