P0ZA KOJA GARANTUJE LUDlL0 U KREVETU! Žene je obožavaju, a za muškarce je pravi izazov! Jeste li već probali MAČKU?

Kada želite da malo začinite stvari u sesu, najvažnije da budete spremni na malo eksperimentisanja.

Ses kolumnistkinja Trejsi Koks predlaže kako da unapredite vaše vođenje ljubavi, a jedno od najboljih rešenja je “tehnika mačke.

Ova tehnika nije nova, ali malo parova uspeva da je usavrši do kraja, jer, bar na početku, traži mnogo strpljenja.

Radi se o varijaciji misionarske poze, s tim što muškarac nije u izdignutom položaju, nego se spušta ka partnerkinim grudima. Normalno, potrebno je da on vodi računa da je ne pritisne svojom težinom.

Dokazano je da ona udvostručuje njene šanse da doživi orazam, a istovremeno njemu omogućuje da uspori u ključnom trenutku. I da, ovo traži kontrolu i mnogo vežbe.Zašto je dobra “tehnika mačke”?Kako se izvodi?

On je odozgo i njegovo telo se kreće prema njenoj glavi. Partneri su veoma blizu i njihove karlične kosti su na minimalnoj udaljenosti jedna od druge, što omogućava da se koren njegovog peisa trlja o klioris, i ostaje u tom položaju dok se pokreću zajedno.

Zamislite pokrete stolice za ljuljanje: ona vodi kada se radi o pokretima na gore – dama se kreće gore i unapred pritiskajući njegovu karlicu unazad. On svoju karlicu pokreće unazad i dole.

To je pritisak i kontra-pritisak a ne potiskivanje u vidu “pumpanja”.Zašto je ova tehnika uspešna?

Ne samo da povećava njene šanse za orazam tokom peetracije, već ses čini mnogo prijatnijim čak i kada ona ima problema sa suvoćom ili osetljiv vrh materice.

Add Comment