IZAZIVA JOJ KRVARENJE, SUMNJA DA JE ZARAŽENA! Otkriveni novi detalji o Dalilinom zdravstvenom stanju, mora pod hitno da se leči!

Drama koje se u rijalitiju “Zadruga” odvija između Dalile Dragojević, njenog supruga Dejana i ljubavnika Filipa Cara ne prestaje. I dok mnogi raspravljaju o tome u kakvom su psihičkom stanju akteri ove drame i koliko će sve ovo uticati na njih i njihovo mentalno zdravlje, zadrugari izgleda ne vode računa ni o tome, ali ni o svojoj reputaciji.

Dragojevićka je usred ove drame imala mnoge zdravstvene probleme, ugojila se naglo, kosa joj opada, a ima problem i sa hemoroidima. Da li je sve ovo posledica stresa kome je sebe svakodnevno izložila nije poznato.
U razgovoru sa Jovanom Tomašević Matorom požalila se na hemoroide, a u jednom momentu je prokomentarisala da joj je neko od zadrugara ovo preneo, što je naravno nemoguće.

Izašli su mi šuljevi od tvrde stolice, znaš koliko me boli, ne mogu da hodam – požalila se Matoroj.

Moraš to što pre da lečiš dok ne počne da krvari. Prošle godine je Karić imao šuljeve, nije mogao ni da sedi, ni da hoda, morao je kod lekara – savetovala je Matora.

Verovatno mi je neko preneo. Samo mi je još to trebalo – rekla je Dragojevićka. Ne može to da se prenese – rekla je Matora.

Add Comment