MILOMIR SA VESNOM NIKADA NIJE DOBIO ZAJEDNIČKO DETE, ALI POSTOJI JEDAN MUŠKARAC KOJI MU JE “SIN”: U bolesti bio tu!

Neobična ljubavna priča Milomira Marića i Vesne Radusinović počela je tako što je Milomir primetio kako ona ima lepog sina, na šta ga je Vesna mangupski upitala: “Hoćeš da i tebi rodim jednog?”.

Sudbina možda nije dala da Vesna i Milomir dobiju zajedničko dete, ali je Vedran Tuzlić sin Milomira Marića.

Možda mu nije biološki otac, ali je Vedran odrastao u njegovom domu, uz njegovo vaspitanje, a Vesna ističe da su vremenom razvili brojne sličnosti.

Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma”. I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je – rekla je jednom prilikom Vesna.

Tokom gostovanja u emisiji “Šta sam tebi, ko sam sebi” Milomir je otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno. Ono što je tokom tog intervjua oduševilo gledaoce jeste to što je o vedranu neodstupno govorio: “moj sin”.

To je bio prvi put gde si na ivici života i smti. Ugradnja prvog stenta je trajala satima. Moj sin je stajao ispred sale, lekari su gledali u pod, on je mislio da sam gotov. Nisu mogli da mi povežu krvne sudove, bila je užasna situacija, ali sam uspeo da preživim – otkrio je Milomir posvećenu brigu Vedrana Tuzlića, koji je uz njega bio i tokom korona virusa, kada ga je zajedno sa Vesnom svakodnevno negovao.

Add Comment