ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM DALILE DRAGOJEVIĆ?! Nacija u Š0KU, NE MOŽE DA VERUJE, preko noći PROMENILA LIČNI OPIS!

Emina Mujić je privukla veliku pažnju vernih pratilaca rijaliti šou-programa “Zadruga” iako nikada nije bila na imanju u Šimanovcima.

Reč je o majci Dalile Dragojević, koja veoma rado komentariše dešavanja na imanju u Šimanovcima, veoma često ulazeći u verbalne sukobe sa porodicom bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Emina je u toku današnjeg dana iznenadila sve one koji je prate na društvenim mrežama promenom frizure, koju je podelila uz pesmu Tanje Savić: “Da, to sam ja, uz par promena”.

Podsetimo, Emina Mujić jako se potresla zbog nasilja koje je preživela njena ćerka Dalila Mujić od Filipa Cara u “Zadruzi”. Ona se nakon njihovog poslednjeg fizičkog sukoba, koji se desio sinoć, oglasila i priznala da u ovoj situaciji krivi najviše svoju jedinicu.

Sve pratim, ali očigledno moje reči ne dopiru nigde. Kad bih ja ušla u “Zadrugu” mnogi bi nadrljali, ne samo Car. Ne bih da budem gruba, ovo što bih sad rekla bio bi udar veliki… Prvo, Dalilu osuđujem što se spetljala s njim, tim ološem, a drugo što dozvoljava sebi da neko manipuliše njom – rekla je Emina vidno potresena za Kurir.

Add Comment