JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA U PROVODU SA MINISTARKOM, ZAGRLJENE I NASMEJANE: Fotka se deli MUNJEVITO!

Voditeljka Jovana Jeremić i ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić bile su se zajedno u provodu na jednoj privatnoj proslavi.

Tom prilikom Jeremićeva je objavila zajedničku fotografiju sa ministarkom i citirala delove iz svoje knjige koja treba da ugleda svetlost dana pod nazivom “Jovanizmi”.

Vraća se era pravog sistema vrednosti kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Nikada se nije ni promenila, imala je samo pauzu, crnu rupu kada je švercovanje nekvaliteta i prezentovanje slabih žena kao poželjnih u pitanju! Tu su u mnogome krivi i mediji, ali zato sam ja došla, da sve to poremetim i vratim na svoje mesto ispravan sistem vrednosti – napisala je voditeljka i dodala.

  • Uspešne, jake, obrazovane i svoje. Žene koje znaju sta žele, koliko vrede kao ljudi i sve to rade na svoj, originalan način. To su žene koje ozbiljni muškarci vole. Kad kažem ozbiljni, mislim na ozbiljne u svemu. A svi oni koji jake zene etiketiraju kao problem, da ih obavestim, nisu problem jake žene, u prirodi je čoveka da bude jak i snažan, problem ste vi koji ste slabi. A slab ne može u selekciju jakih. Priroda. Ne može mačku lavlje glava, ne stoji mu – zaključila je Jovana Jeremić.

Podsetimo, Jovana je nedavno za “Blic” izjavila da piše svoju knjigu “Jovanizmi” gde će se naći njeni popularni citati, ali i otkrila delove iz iste.Za sve žene borce, žene lavice i žene koje smelo vuku životne poteze kao u šahu. Za žene koje su vrhunski stratezi. Moćne žene. Žene koje menjaju sve oko sebe, a najviše sebe same. One sa kojima muskarcima nije lako, ali zato ih muskarci i obožavaju. Žene koje su mudre kao zmija, a pitome kao golub.

Prava ljubav je moguća samo u pravoj slobodi. Ljubav je sloboda. Sloboda izbora i odluke da nešto srcem želiš, a ništa ne moraš. Velika je razlika izmedju ljubavi i posedovanja. Ljubav podstiče, podržava, bodri, dopušta i voli, a posedovanje grabi, zahteva i ucenjuje. Vi birate – hoće li vas kroz zivot voditi emocije ili ucene.

Inače, ovo je samo prva knjiga koju Jovana Jeremić namerava da izda.

Add Comment