F0TKA DEDIĆKE IZAZVALA TEKTONSKE POREMEĆAJE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Autorka i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom” i spisateljica Vesna Dedić (53) trenutno se nalazi na Maldivima, a fotografije i snimke sa odmora objavljuje na društvenoj mreži.

Novinarka je podelila fotografije sa plaže, dok sa prijateljima igra odbojku, i tom prilikom pokazala telo u kupaćem kostimu, a mnogi su iskoristili priliku da pohvale njen izgled.

“Više zavidim na liniji, nego Maldivima”, “Koliko si samo lepa i zgodna, Vesna”, “Konačno lepe, prirodne slike sa Maldiva” – samo su neki od komentara Vesninih pratilaca.

  • Dan državnosti srpski turisti na Maldivima obeležili su odbojkaškom utakmicom kojom bi bila zadivljena čak i Maja Ognjenović – napisala je Vesna u opisu objave.

Vesna je nedavno govorila o muškarcima i svom emotivnom životu:Ja sam imala veći problem sa muškarcima u poslu, nego što sam imala sa muškarcima u privatnom životu. U privatnom životu muškarci su se zaljubljivali u mene i onda je njima i meni bilo dobro. I nije tu bilo nekih kompromisa. Kada je došlo do momenta da je pametno napraviti kompromis, ja nisam bila ta i onda sam odlazila. Razvodila se, raskidala i tako u nedogled. A u poslu mi je bilo mnogo teže. Novinarstvo je i danas, bez obzira na to što postoji mnogo novinarki koje su izuzetne, muški posao – rekla je voditeljka.Sliek mozete pogledati !

Add Comment