ISРLIVAO SNIМAK MALOLETNE MILICE IZ ZADRUGE KOJI ĆE VAM ZGADITI ŽIVOT! Da li je moguće da je 0V0 uradila!?

Snimak maloletne učesnice rijalitija “Zadruga”, Milice Veselinović, devojke takođe aktuelnog učesnika Mensura Ajdarpašića, kako čačka nos dok se češlja i nakon toga stavlja ruku u usta, u najmanju ruku navukao je gnev i osudu naroda.

Veselinovićeva je verovatno mislila da je u tom “nezgodnom” trenutku kamera ne snima, ali je snimak postao i te kako viralan na društvenim mrežama za kratko vreme, tako da mnogi su bili zgađeni prizorom.

Podsetimo, ovo se ne dešava prvi put u Zadruzi, budući da je nekoliko učesnica, ali isto i učesnika radilo isto, dok je Milici bivša učesnica rijalitija i takođe bivša njenog sadašanjeg dečka, Mina Vrbaški, prebacila da ona nikada ne može da se poredi s njom, jer “ona ne jede sline”.

Inače, Milica je najmlađa učesnica aktuelnom rijalitija, ima 17 godina i kako je sama izjavila, san joj da postane poznata.

Želela je da pokaže da nisu sve devojke sa 17 godina kao Mina Vrbaški. Kozmetički je tehničar i voli izazove.Poslednjih par meseci sam poželela da uđem u Zadrugu, završila sam srednju školu sada u junu. Videćemo šta će biti dalje. Imam podršku roditelja – rekla je Milica pri ulasku u rijaliti.Snimak pogledajte OVDE!

Add Comment