“M0JA ĆERKA IMA 29 I IMA КANCER MATERICE”! Danica Grujičić prvi put рrogovorila o svemu: Samo mi je stigla poruka

Danica Grujičić je srpska lekarka, specijalista neurohirurgije, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, te redovna profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Rođena je 30. avgusta 1959. godine u Užicu. Živi i radi u Beogradu.

Grujičić je predsednica humanitarne organizacije Zdrava Srbija, te predsednica komisije za psihoaktivne supstance Ministarstva zdravlja. Članica je Udruženja neurohirurga Srbije, Srpskog lekarskog društva i Evropske asocijacije neurohirurških društava.

Doktorka Danica Grujičić gostovala je u Jutarnjem programu na TV Pink gde je pričala o najtežim trenucima u kraijeri.

  • Ne znam ko sve više ima moj broj… Kada vam stigne poruka moja ćerka ima 29 godina i ima kancer materice.. Kako da ne odgovorite? – rekla je Danica Grujičić.

Doktorka Danica Grujičić je istakla da razvoj korona virusa i njegove mutacije govori da je sve to genetski inženjering i da je napravljen u laboratoriji, jer se virus ponaša isto na minusu i ogromnom plusu.

  • Čitava zapadna medicina koja je osnovala u 15 veku je nastala na obdukciji, a danas je njihova preporuka da se obdukcija na preminulim od korone ne radi – kaže Grujičić i dodaje da je tu nešto neobično.

Grujičić je govorila i o tome što se nalazi prva na listi SNS uz svoje kolege.

  • Ja sam se uvek zalagala da u politici budu ljudi sa biografijom, znam ko sam i šta sam uradila za ovih 40 godina… Mlade ljude koje sam naučila da rade, pokušaj da se Institut vrati pod okrilje Fakulteta i Univerziteta, jako sam razočarana starijim kolegama i njihovim odnosima prema mlađim kolegama – ističe Grujičić.

Danica Grujičić je istakla da joj je cilj da se napravi novi Institut za onkologiju. – Meni nije jasno zašto nismo novu zgradu tražili još pre 10 godina – kaže doktorka.

Možete da volite ili ne volite neku stranku, ali morate da ukažemo na to šta je urađeno… Ima svega, ali moramo da pokažemo program, nešto za šta se borimo – kaže Grujičić.

Add Comment