KUĆNA POMOĆNICA DRAGANE MIRKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI!

Kućna pomoćnica Dragane Mirković, koja je godinama radila u porodičnoj vili pevačice, u Beču, odlučila je da progovori i otkrila, kako se i dan danas seća ponašanja jedne od najvećih srpskih zvezda.

Kako sama kaže, od jedne Dive, očekivala je da se u potpunosti oslanja na pomoć zaposlenih, međutim, Dragana ju je potpuno iznenadila.

Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to vam je cela istina – otkriva za “Sandal!” žena koja je godinama radila kao kuvarica u porodici Dragane Mirković.

Toliko velika zvezda, koja sebi može sve da priušti, redovno je ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva prste da poližeš. Zna da spremi tradicionalna srpska jela, a ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna i posvećena. Ona nikoga ne gleda sa visine, iako bi mogla – otkriva kućna pomoćnica Dragane Mirković i dodaje.

Mnogo mi je bilo žao kada sam prestala da radim za njih, ali sam morala zbog preseljenja. Moram ipak da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila i uvek nam je svima pomagala, ako bismo u životu naišli na problem.

Add Comment