Nakon audicije za “Zvezde Granda” promenio POL: Slobodan se danas zove SANJA – evo kako IZGLEDA!

Davne 2003. godine domaća publika je imala priliku da upozna Slobodana Katanića koji je postao hit nakon audicije za Zvezde Granda. On se tada predstavio kao Barbika i rekao da će biti pevačica, a ne pevač, što je sve nasmejalo, ali ga mnogi nisu shvatili ozbiljno verujući da je sve samo deo nastupa.

Međutim, Slobodan je ostao dosledan svojim stavovima i namerama, i u međuvremenu ušao u proces promene pola, a onda i promenio ime u Sanja.

Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio – ispričala je Barbika prošle godine u razgovoru za portal Srbija danas.

Iz javnosti se povukao zbog smrti brata, a kako je rekao, ugovor za saradnju sa Grandom je odbio jer mu nisu odgovarali uslovi.

To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih. Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče – istakla je ona za pomenuti medij.

Na kraju je progovorila i o nepristojnim ponudama koje je dobijala.Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena. Nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila – zaključila je Barbika tom prilikom.

Slobodan je nakon audicije za Zvezde Granda, na kojoj se pojavio pre dve decenije kada je imao samo 23 godine, drastično promenio svoj izgled – uključujući i pol i ime, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Add Comment