MATEJ USLIKAN U NOĆNOM KLUBU: Isplivale fotografije na kojima je sa prijateljicom, pa izazvale nove SUMNJE!

Nestanak Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. januara još je misterija mada su u potragu uključene policije više zemalja. Jedna od stvari koje otežavaju policijsku potragu, prema dobro informisanim izvorima, je i činjenica da telefon nestalog Splićanina još nije pronađen.

Svakodnevno na Fejsbuku se pojavljuju nove stranice koje su podrška momkovoj porodici, ali i koje se mole da se Matej Periš pojavi. Uvereni da je živ i zdrav, te svakodnevno objavljuju fotografije koje je Matej delio na društvenim mrežama.

Ono što je mnogima zaparalo uši, jeste da su isplivale fotografije na kojima je Matej navodno sa Majom Soptom u noćnom klubu. Po svemu sudeći, to je fotografija koja je nastala u Hrvatskoj, budući da se po njenim rečima ona nije videla sa prijateljem u Beogradu u noći kada mu se gubi svaki trag, piše Srpski telegraf.

Na fotografijama koje su objavljene u jednoj grupi, jedna osoba je ostavila komentar da je malo potrebmno da istina ugleda svetlost dana! Da li to ostavlja prostora da se Maja ipak videla sa Splićaninom u Beogradu ostaje misterija.

Budući da je Maja u izjavama govorila kako se sa Matejem nije puno viđala, i da je bila sa njim tokom leta kada su zajedno razdili sa turistima, ove fotografije bacaju novu senku na slučaj nestanka koji je potresao region.

Podestimo, inspektor koji je radio na slučaju Matejevog nestanka rekao je kako kada je Maja govorila o Mateju prilikom gostovanja na Prva TV, nije nigde imala suza a pravila se da plače sve vreme. Da li Maja nešto krije, otkriće istraga MUP – a koji danonoćno radi na slučaju koji trese javnost skoro dva meseca.

Naime, nova situacija koja je uzdrmala javnost jeste izjava Maje Sopte, prijateljice Mateja Periše, koja tokom intervjua nije pustila nijednu suzu, što je posebno bilo sumnjivo pojedinim detektivima.

Odmah nakon što se saznalo kako je njegova prijateljica Maja Sopta poslednja osoba s kojom je komunicirao Matej Periš pre nestanka, zatvorila je svoje profile. Nakon njenog gostovanja u emisiji Exploziv Prve srpske televizije isplivale su razne sumnje koje su dovele u pitanje njenu iskrenost pred kamerama kao i produbile pitanja je li istražiteljima rekla sve što zna i koliko toga taji, možda i iz razloga, sopstvene sigurnosti.

Ona je nedavno objasnila da nije mogla da se javi Mateju na poziv, jer je pokušavala da parkira auto po snegu i ledu. Jedna nelogična izjava – u Beogradu nije bilo snega kada je Matej nestao, ali Majina izjava je drugačija.

  • Maja je rekla čudnu stvar. Da je imala veliki problem da se uparkira ispred restorana “Babaroga” zbog snega i leda i da nije navikla na takve uslove i da se iz tog razloga nije javila Mateju. Međutim, tih dana u Beogradu nije bilo snega i leda. Maja se sve vreme se pravdala i zbog toga se sumnja da nešto krije.

Nijednog momenta kod nje se nije video znak pitanja šta je sa Matejom i gde je nestao. Nikada ne verujte ženama koje plaču bez suza, rekao je i detektiv Braca Zdraković.

Add Comment