DA LI JE OVIM KARLEUŠA REŠILA ENIGMU? Duško POTPISAO PAPIRE, ona nikada iskrenija

Pevačica Jelena Karleuša se juče srela sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a povod je bila tužba koju je “kraljica Srbije” podnela protiv “srpske majke”.

Ročište je održano u Prvom osnovnom sudu, a iako su pojedini tabloidi preneli da je atmosfera bila usijana, ta informacija nije potvrđena.

Ono što je sigurno – niko nije želeo da bude tu.

Naime, Karleuša je za ovu priliku odabrala odevnu kombinaciju kojom je jasno stavila do znanja da bi radije bila na nekom drugom mestu.

Ona je obukla elegantne sive pantalone, crnu rolku i sako na kojem je bila ispisana zanimljiva poruka “not in the mood”, odnosno u prevodu – “nisam raspoložena”.

Fotografije koje su nastale pri dolasku i odlasku sa suda pevačica je objavila na svom Instagram profilu i ubrzo dobila podršku estradnih koleginica.

“Gospođetina”, napisala joj je Mira Škorić, dok joj je Dragana Mirković na engleskom poručila da “gori”.

Podsetimo, Duško još uvek nije stigao u vilu na Dedinju, a da li je već razgovarao sa suprugom javnosti nije poznato. Ono što je ipak poznato je da je papir potpisan, zbog čega je nekadašnji fudbaler neizmerno srećan. Ne, nije reč o papirima za razvod, već o još jednom uspešnom transferu i potpisanom ugovoru, kome je Duško posredovao.

Add Comment