MATEJ PERIŠ VIĐEN U MINHENU?! Š0k objava hrvatske manekenke: Srela sam osobu istu kao on EVO ŠTA je URADIO!

Dok akcija pronalaska hrvatskog državljanina Mateja Periša, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, ne prestaje na teritoriji Beograda i okoline, internacionalni model iz hrvatske objavila je danas na š0kantnu tvrdnju – da je Mateja videla u Minhenu.

Ona je u svojoj stori objavi napisala da je u glavnom gradu Bavarske uočila muškarca koji je, kako tvrdi, “isti kao on”.

Upravo sam se susrela sa osobom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Minhena – napisala je menekenka misleći na Mateja Periša.

Ona se u istoj objavi prethodno raspitala da li neko zna koliko je visok Matej Periš.

  • Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183, možda i višlji – navela je ona.

Izvesno je da će nemačka, kao i policije Srbije i Hrvatske odmah proveriti sve navode.Hrvatska manekenka dalje u svojoj objavi otkriva šta je taj muškarac za kog misli da je Periš radio u trenutku kada ga je videla, još jednom naglašavajući da je isti kao Matej Periš.

  • Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana “Opatija” i dizao novac sa bankomata.

Ona je zamolila sve da ukoliko znaju koliko je Matej Periš visok da joj se jave putem poruke na Instagramu.

Da ne bude zabune, ukoliko je neko upućen nek mi javi u dm. Da bih ja mogla da kontaktiram nadležne organe – piše manekenka u stori poruci na Instagramu, pišu Novosti.

Add Comment