ALEKSA STANKOVIĆ JE OVO RADIO U STANU NA VRAČARU Policija potvrdila informacije

Svi se pitaju šta je radio tamo i zašto se nije nikome javljao 42 dana koliko je trajala potraga za njim. On je pronađen u dobrom zdravstvenom stanju i ovu informaciju je potvrdio i MUP.Mladić je, kako saznaju mediji, iznajmio stan na dan u centralnoj beogradskoj opštini Vračar.

Nameravao je da putuje u Kanadu.Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu, saopštio je večeras MUP. Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Add Comment