Odlučili su da renoviraju staru kuću, i na tavanu ih je dočekao kofer: Otvorili su ga i ZALEDILI SE OD UŽАSA

Jedan par iz Velike Britanije kupio je kuću iz dvadesetih godina prošlog veka na aukciji i odlučio da je renovira. Neprijatna iznenađenja čekala su ih od samog početka.

Prvo su otkrili jednu skrivenu prostoriju za koju su mislili da je prazna. Međutim, tamo su ugledali kako nešto visi sa plafona.Bilo je zamotano u krpu, a kada su je sklonili, shvatili su da je to stara Biblija.

Š0kiralo nas je ono što smo našli u skrivenoj prostoriji, prvo smo pomislili da je prazna. Ali nešto je visilo sa kuke na plafonu u torbi. Bila je to stara Biblija, pored nekoliko razglednica i pisama – naveli su, a prenosi Miror.

Tu nije bio kraj čudnim otkrićima, jer su vrlo brzo na tavanu našli prašnjavi kofer.

Kada su ga otvorili, unutra su našli staru plišanu igračku i poluspaljenu figuru. Pored je bila kartonska kutija, a u njoj stvar koja ih je zapanjila: drveni krst umotan u parče tkanine.

Kako su naveli u svojim snimcima objavljenim na , oni su sve te stvari predali nadležnima kako bi se utvrdilo šta se desilo u njihovom novom domu. Dodali su i da se kaju što su kupili kuću bez provere, dok su im korisnici društvenih mreža rekli da bi trebalo da pozovu nekoga ko se razume u paranormalne pojave, kako bi istražio šta se tu zaista dogodilo.

Loading...

Add Comment