ISPLIVAO PRIVATNI ALBUM ANE BRNABIĆ! Čitav region netremice gleda i komentariše: OVO JE STVARNO ONA?!

Ana Brnabić, premijerka Srbije, gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je detalje o sinu Igoru.

Sin mi je jednom rekao: “Kako si zamenila trubu sa hornom?”, ostala sam bez reči. Zna sve te instrumente, voli klasičnu muziku, a ima samo tri godine. Jako je pametan, oduševio me je tad kad je to rekao. Uvek gledamo taj njegov omiljeni crtani, to se svaki dan pušta u našoj kući – rekla je Ana Brnabić, pa istakla da nije stroga u vaspitanju sina kao njena partnerka Milica, te pokazala privatne fotografije, poput onih sa bratom i majkom.

  • U odličnim sam odnosima sa bratom, stvarno. Između nas je razlika samo 15 meseci, oduvek smo bliski – kazala je premijerka Srbije.

Ona je takođe otkrila da ima još političara koji su, poput nje, deo LGBT zajednice.Neću da otkrivam ko je u pitanju, ali ih ima – kazala je premijerka.

To obično ovako ide, koga najviše svrbi tako nešto, on je upravo to. Nije moje da kažem ko je, ali ih ima – kazala je Ana Brnabić u “Amidži šouu”, koja je pred kraj emisije imala poruku za voditelja.

Imam jednu poruku za tebe. Slušaj dobro – ne ulazi u politiku! – kazala je Ognjenu, koji se pre toga šalio da vidi sebe u vladi.

Add Comment