DOK JE LEGIJA U ZATVORU NJEGOVA ĆERKA UŽIVA NA DRUGOM KRAJU SVETA: Evo kako izgleda!

Nikolija Luković, ćerka Maje Luković i Milorada Ulemeka Legije živi u Torontu, a na Fejsbuk profilu joj piše da je pohađala Britansku internacionalnu školu u Beogradu.

O ovoj devojci se najviše pisalo 2014. godine, kada je na kratko nestala u Torontu, ali je i pronađena nakon kraće policijske istrage. Navodno je pronađena u spavaćoj sobi školske drugarice, i to tek kada je lociran njen mobilni telefon.

  • Policija je saznala da je telefon ugasila u kući drugarice sa kojom je dogovorila sastanak. Čim su je legitimisali, pozvali su majku. Ona je reagovala mirno, rečima: “Dobro je, dve noći nisam spavala” i otišla po devojčicu.

Majka je insistirala da zbog medijske gužve devojčica bude smeštena prvo kod njene sestre, a Nikolija je odbila razgovor sa psihologom misleći da to nije potrebno – rekao je tada Blagoja Ristić, u tom momentu direktor “Srpske televizije” u Torontu, piše Telegraf.

Nije poznato zbog čega je mlada devojka tada odlučila da nestane, ali ni to da li je u kontaktu sa ocem.Za sve koji ne znaju, ona danas ovako izgleda.

Add Comment