BOGDAN NAČINIO Š0K POTEZ KOJI ĆE RAZOČARATI NJEGOVU BIVŠU CECU RAŽNATOVIĆ: Da li je ovako daleko otišao?!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu nakon godinu dana ljubavi, a on se iselio iz njene vile na Dedinju, u kojoj su mesecima zajedno živeli.

Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom.

Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom.

Ceca i Bogdan su mesecima živeli u njenoj vili. Dogovorili su se da o tome ne pričaju u javnosti, tako da su samo njihovi zajednički prijatelji znali da su se zajedno skućili.

Srejović i Ražnatovićeva rastali su se kao prijatelji, tako da je Bogdan ostao u dobrim odnosima sa celom porodicom.

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu zeleli da previše komentarišu raskid koji se desio, ali jedino što su želeli jeste da potvrde ove navode:Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Add Comment