AU! ISPLIVALI RANI RADOVI DALILE MUJIĆ MORENO, JAVNOST ĆE BITI PATOSIRANA!

Dalila Dragojević postala je za veoma kratko vreme najpopularnija učesnica “Zadruge 5” zahvaljujući preljubi koju je počinila s Filipom Carom.Njene fotografije iz prošlosti povremeno se pojave u javnosti, a jedna je posebno zaintrigirala javnost. Reč je o fotki sa mature.

Dalila je snovnu školu je završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca.

Od devojke koju pamte njeni drugovi iz školskih klupa, pa do one sa malih TV ekrana, Dalila se mnogo promenila. Nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim intervencijama.

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne, koje je pre ulaska u Zadrugu 5 i izvadila, kako bi vratila što prirodniji izgled. Kako bi se ove promene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatiljiva plavuša, u čipkanoj i providnoj uskoj haljini!Kraljica mature Dalila Moreno- piše u opisu fotografije.

Podsetimo, Dalila Dragojević danima je u žiži interesovanja zbog svog ponašanja u rijalitiju “Zadruga 5”. Njena nekadašnja koleginica iz rijalitija, Vesna Rivas, otkrila je detalje njenog razvojnog puta.

Predstavila se kao “Ja sam Dalila Moreno, bosanska Paris Hilton”. Već je to veštačko, onda ulazi i on, ona naručuje momka, produkcija je tražila momka. Biva jedan, drugi, treći peti. Ulazi David Dragojević, ona je odlepila na njega. Dečko došao iz Amerike, prelep, prezgodan, ulazi sa kožnim koferima, a ona pati za tim sitnicama, jer to nema. Ona je sve to uočila i kaže mu “Mnogo si lep, je l ti se dopada neka devojka ovde”, on kaže “da”, ona pita “Jesam li to ja”, on kaže “Ne, već Aleksandra Subotić” i tako je sve krenulo. Od tad kreće da napada Davida, pokušavala je da ga ljubi silovito – prisetila se Vesna u jednoj emisiji

Add Comment