POSLE 14 GODINA OTKRIVENA VELIKA ISTINA BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Evo kakva je situacija sa FINANSIJAMA!

Posle spektakularnog koncerta koji je ove najluđe noći priredila ispred Skupštine, Jelena Karleuša još jednom je ponovila šta su njeni najveći motivi ‒ da bude najbolja i da pomera granice.

Komentarišući nastup u Jutru na Prvoj, pop zvezda istakla je da je bio preskup jer je želela da svaki sekund bude savršen. Uprkos basnoslovnoj cifri koja je pominjana, naglasila je da je beogradski koncert radila ‒ bez dinara.

Na pitanje voditelja od čega živi i opasku da se dobro udala Jelena je odgovorila:Veruj mi, da računam na Duškove pare, oblačila bih se samo u Zari.

Nasmejala je sve u studiju, a potom objasnila:On racionalno troši novac. Neko mora. (smeh) Ali, i ja vrlo lepo zarađujem i radim. Posle toliko godina bilo bi smešno da sebi ne mogu da priuštim da Beograđanima poklonim ovako nešto.Podsetimo, fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, pre par dana je proslavlio 37. rođendan.

Na društvenim mrežama su se oglasile njegove brojne kolege i prijatelji, koje su kačile zajedničke fotografije sa njim.Za to vreme Jelena je bila u Dubaiju sa menadžerom i prijateljem Zoranom Birtaševićem, gde je imala zakazan koncert.

Add Comment