KARLEUŠA NEPOSREDNO PRED SAНRANU OTKRILA VELIKU ISTINU O KSENIJI VUČIĆ! Svi netremice čitali i komentarisali!

Novinarka Ksenija Vučić sahanjena je danas na Novom groblju u Beogradu gde su je na večni počinak ispratiti prijatelji, kolege i porodica.Među prvima na Novo groblje stigli su Aleksandar Vučić, bivši suprug novinarke, Danilo i Milica njeno dvoje dece, Zoran Radojičić, Andrej Vučić, Zoran Đorđević.

Među prisutnima našao se i pevač Sloba Radanović, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, novinar Milomir Marić, Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, direktor Pink televizije Željko Mitrović koji je na Novo goblje stigao sa pevačem Oliverom Mandićem i suprugom Milicom.

Na sahanu su došli i političari Milovan Bojić i Vojislav Šešelj, koji se pojavio u društvu svojih sinova, zatim premijerka Ana Brnabić, Maja Gojković, ministri Nebojša Stefanović, Milan Krkobabić, Anđelka Atanasković, Branislav Nedimović, Tomislav Momirović, političar Čedomir Jovanović potom zamenik gradonačelnika Goran Vesić, nekadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, Miloš Vučević, Ivica Dačić, pevači Nikola Rokvić i Jelena Karleuša, Gordana Šaulić, gradonačelnik Zoran Radojičić, operska pevačica Jadranka Jovanović, Nebojša i Lav Pajkić, Vladimir Đukanović, veliki broj poznatih ličnosti iz sportskog, kulturnog i javnog života.

Na sahanu je došao i Anđelko Vučić, otac predsednika Aleksandra Vučića, koji je u ruci nosio venac sa natpisom “Kseniji poslednji pozdrav od Angeline i Bate”.

Od prve supruge predsednika Aleksandra Vučića oprostili su se u čituljama njihova deca Danilo i Milica.

  • Kraljice naša, hvala ti za pravi put koji si nam pokazala, kao i za svu ljubav koju si nam pružala. Neka te anđeli čuvaju. Vole te najviše tvoji Danilo i Milica – piše u čitulji.

Naprasna smt Ksenije Vučić potresla je porodicu, prijatelje i poštovaoce, a među onima koji su pokojnu novinarku izuzetno cenili je i Jelena Karleuša.

“Ksenija Vučić je bila žena koja mi je puno puta u životu pomogla… Od krupnica do sitnica… Jer sam ja na moju žalost stalno na meti a njoj je to ljudski i ženski smetalo”, napisala je Jelena na svom profilu.

“Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahane majke, onda sam vam sve rekla… Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca, ja sam imala nju. I svaki put je pružila ruku čista srca. Mnogo sam tužna zbog njene smti… Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila… Do poslednjeg dana je bila zaljubljena u bivšeg muža i pričala samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je mnogo tužan.”, napisala je Jelena Karleuša.

Inače, tužnu vest je objavio predsednik Vučić svom profilu.

  • Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, peminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, moja prva supruga – napisao je Vučić.

Novinarka je prema nepotvrđenim informacijama peminula od posledica tromba uprkos naporima lekara da je reanimiraju.

Aleksandar i Ksenija su se venčali 1997. godine u Novom Sadu. Iste godine Ksenija je rodila sina Danila, a 2002. godine su dobili ćerku Milicu. Ksenija se nakon što je rodila Danila i Milicu povukla se sa srpske medijske scene, a potom prešla na TV “Pink” gde je vodila emisiju “Pravac”.

Ksenija Vučić je rođena u Beogradu, a novinarstvom se bavila dugi niz godina. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju “Pravac” na televiziji “Pink”, Ksenija Vučić je radila u časopisu “Srpska reč”, radiju “Fokus” i radiju “Indeks”, kao i na televiziji “Studio B”.

Pre samo tri godine gostovala je u kultnoj emisiji ”Magazin In”, kada je kod Sanje Marinković otvorila dušu o teškom životnom periodu kroz koji je prošla 2009. godine.

Ksenija Vučić, rekla je da je u najboljim godinama svog života shvatila da više nema vremena za neke ljude i stvari, jer je, kako kaže, završila u bolnici.Shvatila sam to kroz jedno prilično bolno iskustvo. Bolnica je bila u pitanju, da ne dužim… Jedno vreme sam lebdela između života i smrti – izjavila je ona u pomenutoj emisiji.

Imala sam vremena tada da neke liste prioriteta promenim i dosta presložim. I to je to. Mnogo se bolje osećam nakon toga – rekla je Ksenija Vučić u “Magazinu In.”

Add Comment