MOGUĆE JE DA JE MATEJ ISCENIRAO SVOJ NESTANAK? Stručnjak otkrio povezanost sa slučajem od pre 29 godina!

Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu je na TV Pink govorio o nestalom Splićaninu.Nada da je Matej Periš živ postoji. Treba ispitati njegov život, u kakvim je odnosima sa roditeljima. Postoji mogućnost zavaravanja traga, koji bi ukazao gde je on – kaže Antonović.

Nadu budi to ako je možda se devojkama, sa Majom Soptom, dogovorio svoj nestanak. Sličan slučaj je bio 1993. kada je nestao jedan naš pevač, a nikada nije pronađen. Postoje pretpostavke da je on tako sebi obezbedio novi identitet – objašnjava on.

Matej je tražio prevozno sredstvo, kako bi otišao na neku lokaciju. Možda i otac veruje u ovaj scenario, da je otišao da negde nađe svoj mir – zaključuje Antonović.

Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu “Gotik” i najveća misterija koja muči njegovog oca Nenada Periša ovih dana jeste to gde mu je sin.

Otac nestalog Splićanina kaže da, iako je prošlo mesec dana, misli da je Matej živ. Da je siguran da ima mogućnost on bi njega ili nekog drugog pozvao i javio se. Želeo bi da iskoristi trenutak i kaže sinu da.

Prošlo je 30 dana, a niko ne zna gde je tačno moj sin. Ono što mi je za sada poznato jeste da je mobilni bio u reci i da je došao do Velikog ratnog ostrva. Nemamo sliku Matejevog ni ulaska ni izlaska iz vode. Ono što sam ja video gledajući kamere primetio sam da je moj Matej tri puta zaustavljao taksi. Sa dvojicom nije komunicirao, već samo sa trećim taksistom koji mu odbija vožnju. To mi govori da je on definitivno negde hteo otići. Taksi mu je bio potreban – tvrdi Periš i kaže da “sve u vezi telefona govori da je Matej u reci”.

Add Comment