SPLIĆANKA MAJA KOBNE NOĆI NAVODILA MATEJA? Pojavila se MISTERIOZNA MAPA u njenom telefonu, isplivali novi detalji

Nestanak Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu izazvao je veliku pažnju javnosti u čitavom regionu. U istragu su se, osim srpske i hrvatske policije, uključili i sami građani, koji u raznim grupama na društvenim mrežama analiziraju svaki detalj ovog slučaja.Ovog puta priča se opet zavrtela oko Maje S. i misteriozne mape u njenom telefonu koja se poklapa sa trasom kojom je trčao Matej!

Pometnju u jednoj od grupa izazvala je i dosad neobjavljena fotografija Mateja Periša nakon izlaska iz kluba „Gotik“.

„Nađite drugove iz Splita i drugog grada i njih pitajte šta su radili. Koja dvojica i koja devojka su pre njegovog trčanja četiri minuta bili napolju. Takođe, zašto je pola sata pre toga on bio s njima napolju. Ko je devojka koja im je donela jakne i zašto je ona nestalom donela ubruse. Da li su ga te osobe pozvale kada su otišle da krene za njima, pa ih je on tražio“, stoji u objavi osobe koja je objavila fotografiju, a koja je nakon toga obrisala svoj nalog.

Maja S. je već dovođena u vezu s nestankom Mateja. Jedna od spekulacija bila je da je kobne večeri išao nju da traži. Maja se oglasila samo u intervjuu za TV Prva kada je negirala da je imala kontakt s njim te noći i potvrdila da ju je on zvao, ali da se ona nije javila. Međutim, dok je davala izjavu pred TV kamerama i pokazivala prepisku s Matejem, mnogi su uočili mape koje su se pojavile u pozadini, a koje prikazuju prostor oko kluba „Gotik“ iz kojeg je Splićanin misteriozno istrčao.

  • Dok je Maja pokazivala poruke, prstom ih je podigla i tad su se na dve sekunde u donjem uglu pojavile dve slike. U pitanju su mape za koje se sumnja da su sastavni deo komunikacije Maje i Mateje – komentarisao je učesnik jedne grupe.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je juče da će policija učiniti sve da se rasvetli slučaj nestanka Splićanina Mateja Periša i da se sada traga za telom. On je rekao da policija proverava sve informacije i da nijedna nije ostavljena po strani.

  • Proveravali smo i izjave proročica, komšija i ’idiotske porno-snimke’ u kojima je neko navodno neko ličio na Mateja. Srpska policija sebi nema šta da zameri – zaključio je Vulin.

Hrvatski portal Imperial objašnjava da su isplivale slike plana Beograda i karta lokaliteta na kojem je bio Matej u noći njegovog nestanka.

Na slici se vidi označena trasa kretanja od kluba „Gotik“, pa dalje ulicom kojom je Matej trčao prema restoranu „Savanova“.

Dok su jedni sumnjali da Maja nije bila sasvim iskrena i da je te mape napravila ranije i poslala nestalom drugu, drugi nisu isključivali mogućnost da ih je kasnije napravila da bi iz nekog nepoznatog razloga utvrdila zašto je tom rutom Periš išao.

U svakom slučaju, mnogi su se pitali šta će njoj ucrtana trasa Matejevog kretanja kobne noći i ukazivali da ovaj detalj i snimke treba prijaviti policiji jer sumnjaju da neko nešto krije.

Glavni direktor hrvatske policije Nikola Milina najavio je da će policijski tim najverovatnije ponovo doći u Srbiju u okviru istrage o nestalom Mateju.

U grupama posvećenim Mateju mnogi su ukazali i na nelogičnosti koje je Maja S. javno iznela. Ona je tvrdila da se na Matejev poziv nije javila jer je vozila „a ne snalazi se najbolje po ledu i snegu“. Međutim, te noći u Beogradu nije bilo snega jer je bilo oko 10 stepeni!

Takođe je tvrdila da je, kada ju je Matej zvao, išla na supu i meso u restoran jer je bila bolesna i imala je temperaturu!? Osim što je u vreme pandemije i kovid propusnica bolest i temperatura nisu sprečile da izlazi po beogradskim klubovima i restoranima, interesantno je i to što ju je Matej zvao u 22.39, a restoran u koji se uputila radi do 23 sata!

Add Comment