SLOBA PRIMLJEN U BOLNICU – zdravstveno stanje se POGORŠALO! Čeka ga OPERACIJA, porodica uz njega

Pevač Slobodan Vasić danas je sa porodicom došao u bolnicu, u kojoj treba da se operiše i smanji želudac.Sloba navodi da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u poslednje vreme postalo “teško” da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma, a sada otkriva utiske pred ispitivanje i samu operaciju.

Nemam tremu, više sam uzbuđen zbog svega, jedva čekam da sve to dobro prođe. Imam višak kilograma koji mi smeta, a imam i visok pritisak, pa je sve to povezano. Odlučio sam da se toga rešim – priča Sloba.

Pevač će prvobitno biti na ispitivanju dva dana, a tek onda će biti izvršen hirirški zahvat.

  • Prvo sam dobio 25 kioligrama otkako sam ostavio cigarete, a ostalih 20 od jela, naravno. Čuo sam se sa Darkom Lazićem više puta, rekao mi je ono kroz šta je on prošao – priča Vasić, pošto je njegov kolega, pevač Darko Lazić, uradio isti zahvat.
  • Ja sam pozitivan inače u životu jako i u ovom slučaju se nadam da će biti sve kako treba. U pravim sam rukama – dodao je Sloba.

Pevač je istakao i to da njegova supruga prvobitno nije bila za ovakav potez, ali je ipak popustila.

  • Supruga prvobitno nije bila za to, a tek posle se privikla na moju odluku. Pokušavao sam sa dijetama, ja nisam karakter što se tiče hrane, gurman sam, držim restoran u Aranđelovcu. Što se tiče vežbanja, imam previše kilograma da bih vežbao, stradaju zglobovi, nije jednostavno – priča pevač.

Sloba Vasić se dugo razmišljao na ovaj korak, ali doktor mu je ulio poverenje te je istakao da nema prostora za paniku i strah. Ono što je jako važno jeste da je publika, i cela porodica uz njega.Podsetimo, ova operacija je u poslednje dve godine postala veoma popularna, a pre Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i drugi.

Add Comment