RADA MANOJLOVIĆ ZA 7 PESAMA UZELA PREKO 20.000 EVRA! Pevačicu kitili evrićima sa svih strana, a evo na koju pesmu je najviše uzela bakšiša!

Manojlovićeva pevala na svadbi kao specijalni gost, kući se vratila sa džakom para.Rada Manojlović je za sedam pesama na svadbi uzela čak 20.000 evra! Pevačica je nedavno bila gošća na jednom slavlju u Tutinu, gde se pojavila po želji mladenaca.

Tamo se latila mikrofona, a svatovi su je sve vreme kitili evrima. Kada je posle sat vremena završila nastup, sa svadbe je izašla bogatija za 20.000 evra! Na internetu su se pojavili snimci sa ovog veselja, pa smo pozvali Radu da je upitamo kako se provela.

To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – priča pevačica, koja nam je otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina.

Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su baš mene izabrali da im uveličam najlepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Rada je nastup u Tutinu počela pesmom “Ja nemam drugi dom” Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”. Kako saznajemo, ubedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu “Evropa” Stoje Novaković. Dok je pevala taj gastarbajterski hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra!

Pevačica se dobro oparila i dok je izvodila numere “Za nas kasno je” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Kada je otpevala ovih sedam pesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd.Tabela:Pesme koje je Rada pevala na svadbi”Ja nemam drugi dom”, Lepa Brena”Evropa”, Stoja”Mutivoda”, Sanja Đorđević”Za nas kasno je”, Aleksandra Prijović”Svadba”, Rada”Marakana”, Rada”Biseri i svila”, Rada.

Add Comment