Š0K U PROGRAMU UŽIVO, BRANIO NOVAKA, PA DOŽIVEO OVO: Gledaoci verovatno NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA GLEDAJU I SLUŠAJU!

Naime, Greg Rusedski je naveo da je prema prvom reketu sveta napravljena velika nepravda.Takođe, uzeo je u obzir da je Đoković kompletnu sagu mogao da izbegne samo da se vakcinisao.Postoji 26 ljudi koji su dobili izuzeće, dvoje tenisera je nedelju ranije dobilo to izuzeće i imalo dozvolu da igra. Kada je Novak tvitnuo da putuje i da je dobio izuzeće, sve se raspršilo u komade.Postoji pravilo da mora da primi dve vakcine i to su pravila”, rekao je Rusedski, koji je prokomentarisao navode vlade Australije da je Đoković “ikona antivaksera”:Ne verujem da je on ikona antivksera. On ima turnir u Beogradu i šta je uradio za sve igrače i trenere? Omogućio im je da se vakcinišu, Astrazenekom, Fajzerom, Modernom, i to na svom događaju.

Na kraju krajeva, njegov je izbor da li hoće da se vakciniše ili ne. Ponavljam, ovo su pravila. Da nije bilo izuzeća – ne bi mu bilo dozvoljeno da dođe, a on je dobio izuzeće i zato se ukrcao na let.U trenucima kada je Rusedski nizao argumente na stranu srpskog tenisera, voditelj ga je prekinuo pitanjem da li su on i Đoković prijatelji.Poznajem Novaka od kada je imao 18 godina, radim u medijima i pokrivam događaje i tokom godine često pričam sa njim, ali se isto tako i distanciram i govorim svoje iskreno mišljenje. I ne gledam ovo kroz emocije, već kroz pravila, rekao je Rusedski.

To je sloboda izbora. Ja sam primio dve vakcine i to je moj lični izbor, dopušta mi da putujem, da radim stvari koje hoću da radim širom sveta. S obzirom na njegov posao, mnoge zemlje mu to neće dozvoliti. Biće interesantno videti šta će se dogoditi. Da li će mi biti dozvoljeno da dođe u Ameriku?

Zabrinuo se Rusedski i da Novakova karijera može biti ozbiljno ugrožena ukoliko ne odluči da se vakciniše.Iako je bio daleko najbolji teniser na svetu prošle godine, sledeće nedelje bi mogao da izgubi prvo mesto. Sve te stvari dolaze na mesto i on će morati da stane iza onoga u šta veruje. Prema mom mišljenju, ako se ne bude vakcinisao, neće biti najbolji igrač na svetu i neće moći da piše istoriju, završio je nekadašnji britanski teniser.

Add Comment