ZASTAĆE VAM DAH OD SVE IZAZOVNIJE DRAGANE KOSJERINE! Nećete znati gde pre da gledate, I GORNJI I DONJI DEO SU HOT!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jedna od najlepših voditeljki, Dragana Kosjerina, iznenadila je gledaoce kada se u novom izdanju kviza pojavila u izazovnom izdanju, u kojem je prosto blistala, vidno raspoložena i zadovoljna.Ona je na sebi imala elegantnu ljubičastu haljinu na jedno rame, sa dubokim šlicem, ali i ne predubokim dekolteom, već samo da zagolica maštu, kako ona to samo ume.Na njenu lepotu malo ko ostaje ravnodušan, a kada svojim izdanjima doda malu dozu provokativnosti, mnogi ostaju bez daha.

Gledaoci kraj malih ekrana oduševljeni su Kosjerinim izdanjem, koja je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najlepših, ali i najstilizovanijih TV lica. Pojedini nisu mogli da se odluče gde pre da gledaju,u duge noge ili dekolte.

Podsetimo, Dragana je u emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine. Oni su plairali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima – rekla je ranije voditeljka.

Add Comment