OGLASIO SE KOMANDANT ŽANDARMERIJE POVODOM SLUCAJA PORODICE ĐOKIĆ: Moguće da motiv NIJE NOVAC, već OVO?!

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju slucaja porodice Đokić iz Aleksinca, koje je potreslo Srbiju.Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je nove detalje.”Rezultati obdukcije će biti danas i to će nam pomoći u daljoj istrazi”, rekao je Luković i dodao da su svi resursi MUP-a trenutno usmereni na rešavanje tog monstroznog zločina, ali da jop nema jasnih dokaza da je motiv ubitva koristoljublje.

Javnost će biti upoznata sa svim detaljima. Ovakva krivična dela se najčešće izvršavaju iz koristoljublja, ali to ne mora uvek da bude glavni uzrok. Mogla bi i preljuba da bude u pitanju”, naveo je Luković i dodao da je otica, ali i ubitvo porodice Đokić, detaljno isplanirano i najverovatnije je zločin koji je počinilo više osoba.

Sa policijske strane gledano i iz našeg dugogodišnjeg iskustva, ovaj zločin je prethodno morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog dela. Lokacija gde je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unapred isplanirano”, naveo je Luković.On je istakao i da je moguće da su uveliko pobegli iz Srbije.

Oni su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije”, rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koji su isključeni iste sekunde i dalje nisu pronađeni.

Add Comment