NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU ĐOKIĆA IZ ALEKSINCA! U zapaljenom automobilu, osim telefona nedostajalo i OVO?

Istraga slučaja porodice Đokić, čija su tla juče pronađena u selu Moravac, je u toku, a kako saznaje Nova u njihovom zapaljenom vozilu nije bilo mobilnih telefona, a nedostajao je i rezervni točak.Aleksičani za Nova ističu da je u točku najverovatnije Goran držao novac, jer je on imao običaj da sa sobom nosi i stotine hiljade evra.Tla tročlane porodice Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), pronađena su juče u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za naadačima koji su ih likdirali.

Policija traga za telefonima Đokića, a posebno sumnjivo u celom slučaju jeste to da je iz automobila ubene porodice nedostajao točak.Aleksičani za portal tvrde da je u njemu Đokić držao devize.Ističu da je imao običaj da nosi velike svote novca sa sobom, a zasad nije poznato zbog čega.Inače, kako je portal ranije pisao, Đokić je davao novac na kamatu.Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić otkrio je jutros nove detalje u slučaju ubitva porodice Đokić, koji je š0kirao Srbiju.

Nema sumnje da je reč o ubitvu, ali u ovom trenutku ne znamo ko je ubca. Uveren sam da ćemo u narednih nekoliko dana imati više informacija. Policija je za njihov nestanak saznala u utorak kasno popodne, nakon čega smo razgovarali sa prijateljima, rodbinom i kumovima kako bismo dobili informaciju o tome gde bi oni mogli da budu. Kada smo dobili podatak da je vozilo navodno viđeno na potezu Žitkovac – Aleksinac, kamera nije bila dobra pa nije bilo uočljivo. Naša istraga krenula je u tom pravcu“, rekao je Rebić u jutarnjem programu TV Prva.

Loading...

Add Comment