FILIP ČUKANOVIĆ DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST NA AERODROMU: Frka i PANIKA se digla zbog njega – pobesneo kao ris!

Da se pehovi i neprijatne i nepredvidive situacije događaju svima, pa i najboljima, dokaz je i voditelj Filip Čukanović, koji priznaje da mu se desi poneki lapsus tokom vođenja Jutarnjeg programa. Kako ističe, njemu je to zanimljivo pa rado neke od svojih “ispada” objavi na društvenim mrežama, kako bi još nekoga nasmejao.

Imam ponekad neki lapsus, što je vrlo prirodno. Ja čak svoje lapsuse bez problema objavim na društvenim mrežama jer su ti video snimci smešni i zanimljivi. To se dešava i najboljima, to pokazuje da smo živi ljudi. Ipak, ja ne vodim vesti koje traju 20 minuta, potrebno je da budem opušten. Ja vidim suštinu jutarnjeg programa upravo u tome.

Mada, nemam nekih posebnih ispada, posebno ne sada kada radim u paru, sa koleginicom. Čak i kad bih se zbunio ona bi me presekla i “uletela” sa replikom i to je olakšavajuća okolnost, što smo Marijana i ja zaista kliknuli. Ali, u principu nikad mi se nije desilo da izgubim koncentraciju – kaže Filip, a potom se prisetio svog najvećeg malera koji mu se dogodio u skorijem periodu.

Skoro mi se, tačnije ovog leta, desilo da sam nasred aerodroma izgubio pasoš. Naime, leteo sam iz Italije, preko Nemačke i kada sam sleteo u Beograd, odjednom nisam mogao da nađem pasoš. Prosto ga nije bilo. Došao sam zatim na pasošku kontrolu, gde su mi se smejali kada sam im rekao da sam izgubio pasoš. Rekli su mi šaljivo – “Da vam nije ispao kroz prozor od aviona?” Onda su me pustili da uđem u zemlju samo sa ličnom kartom, podvlačeći da moram da prijavim nestanak pasoša, tako da sam bio sav besan. Ipak, posle 15 minuta su me pozvali sa aerodroma i rekli mi da su našli moj pasoš kada su čistili avion.

Bilo je zaista i neprijatno i smešno. Pasoš mi je nestao u avionu, gde i kako, nije mi ni danas jasno. Vrlo sam se iznervirao jer sam već za sutradan imao zakazano naredno putovanje. Srećom pa se radilo o Crnoj Gori gde bih mogao da letim i sa ličnom kartom, ali ipak su mi u pasošu vize raznih zemalja, koje se ne dobijaju lako. Stvarno ne bih bio srećan da sam ga izgubio, ali se na svu sreću sve dobro završilo – rekao je Čukanović koji ne krije da su mu stjuarti na aerodromu ipak malo progledali kroz prste, s obzirom da je poznati voditelj.Pa, jesu mi malo progledali kroz prste, ipak znaju ko sam i da mi lična karta nije lažirana. To mi je pomoglo i zato su se potrudili da nađu moj pasoš, na čemu sam im i danas zahvalan – kaže voditelj.

Add Comment