NIKAD VIĐENA SLIKA! JOVANA JE BILA VERENA ZA DIREKTORA JEDNE TELEVIZIJE: Vratila mu je prsten zbog Željka,OVO JE ON

Bivši dečko Jovane Joksimović, tačnije verenik, Aleksandar Zeremski, nekada je bio njena velika ljubav. Osim što je javnost znala za vezu, koja je bila na korak do braka, Jovana se sa svojim tadašnjim partnerom rado pojavljivala na događajima od velikog značaja, kakav je svakako, davne 2004. godine, bila i svadba Jelene Karleuše.

Od kada je Jovana Janković postala gospođa Joksimović i sa svojim suprugom Željkom stvorila idiličnu porodicu, o svom nekadašnjem emotivnom životu više ne govori.Ljubav, koju Željko i Jovana Joksimović grade, moćna je, snažna, a njih dvoje danas važe za jedan od najuspešnijih parova, koji je u svom braku spojio lepo, odnosno ljubav, i korisno, odnosno karijeru.

Jovana i Željko romansu su započeli kada su se sasvim slučajno zaljubili, dok su zajedno vodili Evroviziju, koja je 2008. održana u Srbiji. Ipak, malo ko se seća da je Jovana tada imala verenika, uspešnog biznismena Aleksandra Zeremskog, kome je posle samo nekoliko nedelja vratila prsten, jer je u Željku prepoznala ljubav svog života.

Pa ipak, dok je bila u srećnoj vezi sa nekadašnjim direktorom BK televizije, Aleksandrom, Jovana je bila izuzetno zaljubljena, što se može videti i na fotografiji, koja je nastala 2004. godine na svadbi Jelene Karleuše i Bojana Karića.Srećna, nasmejana i mlada, Jovana blista u zagrljaju svog dečka Aleksandra, sa kojim će četiri godine kasnije okončati romansu.Podsetimo, nakon što je bivši dečko Jovane Joksimović ostavljen, otpočeo je vezu sa Aleksandrom Radović sa kojom danas ima ćerkicu Ninu. Sa pevačicom se Zeremski rastao godinu dana po rođenju ćerkice.

Add Comment