DRAGANA KATIĆ SE VAKCINISALA FAJZEROM POSLE SINOFARMA! Proverila antitela posle prve i treće doze i DOŽIVELA Š0K!

Poznata voditeljka Dragana Katić (56) odlučila je da javno pokaže rezultate nakon izvađenih antitela pre i posle buster vakcine.Ona je na društvenim mrežama pokazala rezultat testa, kojim je očigledno veoma zadovoljna.Vrednost antitela pre treće doze 15, a posle 107! – navela je voditeljka emisije “Nikad nije kasno”.Šest meseci me čuvao Sinofarm, a sada Fajzer – dodala je ona, uz emotikone koji plaču od smeha i pokazuju mišiće. Voditeljka Minja Miletić uradila je bila test na antitela mesec dana nakon primanja vakcine Sinofarm, o čemu se proletos pričalo.

Vakcinisala sam se kineskom vakcinom Sinofarm. I bilo mi je svejedno koju ću primiti vakcinu. Nisam imala nikakve komplikacije, apsolutno ništa. Posle mesec dana merila sam broj antitela. Imam ih 11,25. Ukoliko hoćemo da se vratimo normalnom životu treba da se vakcinišemo. Vrlo je važno da se građani informišu od relevantnih stručnjaka i da ne padaju pod uticaj onih koji obmanjuju javnost, takvima ne treba davati prostor u medijima – istakla je tad Minja.

Voditeljka Radio televizije Srbije i filmska kritičarka, Sandra Perović, vakcinisala se Fajzer vakicinom. Dve nedelje nakon revakcine, uradila je test na antitela (IgG At – Spike protein) koji je pokazao da ima 13518,3 AU/mL.Rezultat je bio ohrabrujući i vratio mi je veru u koliko toliko normalan život u teškim i neizvesnim vremenima. Međutim i dalje se pridržavam svih preporučenih mera – kazala je pre nekoliko meseci Sandra.

Add Comment