VARAO TRUDNU ŽENU, PA UHAPŠEN! Nećete verovati kako danas izgleda SEVERININ BIŠVI SA KOJIM IMA SNIMAK SA JAHTE!

Pevačica Severina Vučković koja se već duže vreme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem. U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme “privatan snimak”, koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svesna da je povredila neke ljude.Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim.

To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti – izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podeliti svoje greške iz mladosti.Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin – istakla je Vučkovićeva.

U maju 2004 godine u javnost je isplivao 11-ominutni snimak njenog intimnog odnosa sa bivšim emotivnim partnerom, hrvatskim preduzetnikom Milanom Lučićem. U tom trenutku ona je bila verena za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.Severina i Lučić su vezu započeli 2000. godine, a biznismen je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.Mediji su pisali da je Lučić, navodno, sa Severinom varao trudnu suprugu, koja mu je to oprostila i sa kojom je i danas u braku. Ovaj par je, kako se pisalo, raskinuo nakon što se Lučićeva žena porodila i kada je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu.

Lučić je 2017. godine bio akter još jednog skandala. Naime, on je sa još nekoliko osoba uhapšen u akciji Uskoka zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju. Biznismen je, kako su navodili mediji, svoju firmu namerno doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.Pogledajte kako danas izgleda Milan Lučić i sa kakvim problemima se susreće.

Add Comment