REKLI JOJ DA JE TRUDNA, A NIJE IMALA ODNOSE 1 GODINU: Kada je posetila doktora ZGRANULA SE, a tek RAZVOJ SITUACIJE!

Zamislite da vam lekari kažu da ste u drugom stanju, a vi znate da duže od godinu dana niste imali sesualne odnose? Zvuči nemoguće, ali upravo to se desilo Samanti Gibson, koja je svoju priču podelila na TikToku.Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana”, kaže Samanta.Njen snimak imao je više od milion pregleda na društvneim mrežama, a ljudi su bili zaista iznenađeni ovom njenom pričom.Otišla sam kod lekara jer sam imala vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedeljno osetim probadanje u stomaku. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomerim”.

Otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.”Rekla sam: ’Nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće!’ Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj”.Ova devojka nakon toga je otišla ponovo kod lekara, izvadili su joj krv i više je niko od lekara nikada nije pozvao – “ali nisam trudna, prošlo je nekoliko meseci od tada”, dodaje.

Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako ešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku”, kaže ona u videu.Mnogi su bili iznenađeni ovim događajem i podelili su svoje reakcije.”Doživela bih srčanih udar ka mi se to desi. Nadam se da će lekari utvrditi u čemu je problem” napisala je jedna devojka, a drugi su pokušavali da joj pomognu u utvrđivanju problema, govoreći da je možda u pitanju sindrom policističnih jajnika ili endometrioza.

Loading...

Add Comment