OVAKVU UVREDU NOVAK ĆE DUGO PAMTITI! Organizatori Olimpijskih igara su uradili OVO nakon što je Đoković ostao bez medalje! (VIDEO)

Teški dani za najboljeg tenisera sveta.Novak Đoković je izgubio meč od Pabla Karenja-Buste i tako ostao bez bronze u singlu, a onda nije mogao na teren sa Ninom Stojanović u miks dublu. Svakako da je premor bio ogroman, ali Novak nije mogao da nastupi u meču jer se povredio, kako prenosi poznati teniski novinar Žoze Morgado, kome inače na naslovnoj fotografiji Tviter naloga stoji Ana Ivanović, pa se može zaključiti da nije neko ko bi namerno podrivao još jednog srpskog tenisera Novaka Đokovića.

On je pod znacima navoda objavio da je u pitanju povreda desnog ramena i to je glavni razlog njegovog odustajanja. Znaci navoda u ovom slučaju znače da je on to od nekoga čuo, dakle, nije zvanična informacija.Naravno, ne bi bio prvi put da se u tenisu neko požali na povredu samo kako ne bi morao da objašnjava da odustaje zbog potpuno realne premorenosti, jer je jasno da bi onda svi mrzitelji i pljuvači lika i dela Novaka Đokovića, a na zapadu ih ima mnogo, odmah počeli da oštre penkala.

Naš najbolji teniser Novak Đoković poražen je prvo u borbi za finale, a onda i u meču za bronzu na Olimpijskim igrama i tako ostao bez medalje u Tokiju.Srpski as sigurno da će do kraja života pamtiti 30. i 31. jul 2021. godine i to nikako po lepom. Nole je ostao bez šanse za zlatni slem i najsjajnije odličje za svoju zemlju, što bi ga upisalo u istoriju “belog sporta”.Međutim, kao i uvek, porazi Novaka su pravo vreme da se mnogi naslađuju, ali niko nije očekivao da će to uraditi organizatori Olimpijskih igara. Naime, zvanični profil Igara u Tokiju objavio je podsećanje na zlato Rodžera Federera u dublu i to odmah nakon što je Đoković ostao bez medalje.Teško da je moglo gore od ovoga.

Add Comment