Beograđanka pronašla NOVČANIK pun para, pa zanemela: Saznala ko je vlasnik, a onda je POBESNELA

Kada napuštamo svoju državu i idemo na putovanje, uglavnom nosimo veću sumu novca sa sobom. Ipak, neretko se dešava da novčanik prepun deviza i dokumenata izgubimo. Tada, moramo se složiti, nastaje prava panika.Ipak, ponekad nam u susret izađu dobri ljudi koji izgubljene lične stvari i vrate vlasniku. Međutim, ne znaju svi da izraze zahvalnost onome ko ih je izbavio iz nevolje.

Takav slučaj doživela je i jedna Beograđanka koja je podelila status na Fejsbuku u kojem je prepričala kakvo iskustvo je doživela 2017. godine dok je šetala svog ljubimca. Naime, kako je prepričala, ona je pronašla novčanik, i preko 988 saznala da je reč o nekome iz ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Žena je bila ogorčena jer je, nakon što je otišla do ambasade, da vrati novčanik, do koje je zbog obezbeđenja teško i doći, dobila neočekivanu reakciju:– Novčanik su uzele koleginice jer je žena bila van zgrade. Ni „tenk ju“ nisam dobila od osobe iz novčanika – navela je ona.Nemoj više niko da mi priča da su Ameri ti na koje treba da se ugledamo – napisala je ona besno.

Add Comment