Taksisti u Novom Sadu u auto ušla ZANOSNA plavuša: Postavila mu jedno pitanje, a onda je ZANEMEO

Jedan anonimni muškarac, po zanimanju taksista, opisao je kakvu je situaciju doživeo prilikom jedne vožnje.On je istakao da je bio poprilično očaran lepotom devojke koja je ušla u njegovo vozilo, ali da nije mogao da poveruje da nekome takvom može da nedostaje samopouzdanja.

Radim kao taksista u Novom Sadu. Pre izvesnog vremena u auto je sela prava damica. Mlada devojka, bila je obučena klasično, elegantno. Miris ni slab, ni napadan. Negovana plava kosa, šminka suptilna. Koža, osmeh, oči sijaju. Malo smo popričali, kulturna i odmerena. Na izlasku me je skromno pitala da li dobro izgleda jer ide na važan sastanak – rekao je on i otkrio o čemu je razmišljao nakon što je izašla iz njegovih kola:

Posle toga sam dugo razmišljao, da li je moguće da je nesigurna? O čemu razmišlja? Šta je to što tačno svi mi vidimo i doživimo, kako reflektujemo, koliko ne poznajemo sebe i koliko je vizuelno nestvarno. Svi smo lomljivi, a dobar fizički izgled ne znači puno onima koji ga poseduju. Ne znam da li sam u pravu, ali sam morao ovo da podelim sa nekim jer puno razmišljam o tome – zaključio je on.

Loading...

Add Comment