Otac i majka nisu ni znali da je trudna: Porodila se devojčica (11), svi u š*ku KO je otac deteta

Jedanaestogodišnja devojčica koja je mesecima krila od roditelja da je trudna, porodila se u Velikoj Britaniji nakon čega je postala najmlađa mama u modernoj istoriji Ostrva.Neimenovana devojčica porodila se u 30. nedelji trudnoće i oseća se, kao i beba dobro. Centar za socijalni rad uključen je u ovaj nesvakidašnji slučaj.Devojčica je mesecima govorila roditeljima da ulazi u pubertet i da je zbog toga sve gojaznija, krijući najvažniju informaciju u njenom životu.

Izvor koji poznaje devojčicinu porodicu rekao je da je ovo bio ogroman šok za sve, a naročito podatak ko je mogući otac deteta.To je bio veliki šok, sada je okružena stručnom pomoći. Glavno je da su ona i beba dobro. Postoje pitanja oko toga zašto roditelji to nisu znali. To je vrlo zabrinjavajuće. Prema nekim informacijama otac deteta je jedan 15-godišnji momak iz kraja koji je ‘na mestu’, odnosno nije problematičan – rekao je izvor Sana, dodajući da devojčica još nije “otvorila sve karte” u ovom slučaju.

Otac i majka nisu želeli da daju izjave. Nakon što se njihova ćerka porodila, velikom brzinom napustili su porodilište, gledajući da nijednog trenutka ne dožive bliski susret sa reporterima.U mestu gde se odigrao ovaj slučaj vlada muk. Komšije i prijatelji devojčice i njene porodice su iznenađeni jer ona nije bila od one problematične dece i nije delovalo da bi ovako nešto moglo da joj se dogodi.Roditelji su fini i pošteni ljudi koji su celog života potpuno posvećeni porodici. Vaspitali su je kako treba, dobro je dete. Sumnja se na jednog momka iz kraja, ni on nije problematičan. Kada su roditelji čuli da bi on mogao da bude otac, ostali su bez reči – kaže izvor Sana koji je insistirao na anonimnosti.

Add Comment