Imam 19 godina i izgubio sam NEVINOST s maminom drugaricom (43): Ona je bomba, ali JEDNO ne želi da uradi

Iako mu se ostvario san mnogih tinejdžera, a to je da imaju stariju učiteljicu u krevetu, jedan Englez je sada shvatio da ima veliki problem. Ja imam 19, a mamina najbolja prijateljica 43 godine. Ona izgleda fenomenalno, bolje od devojaka u dvadesetim. Vodimo ljubav bez prestanka, i s njom sam izgubio nevinost – kaže mladić. Potajno sam zaljubljen u nju od svoje 15. godine. Njen muž je odvratan i voleoo bih da ga napusti. Ja radim u prodavnici preparata za kosu, a mamina drugarica je vlasnica frizerskog salona – objašnjava on i nastavlja:Jednog dana mi je poslala poruku i zamolila me je da joj dostavim šampon i vosak koji joj trebaju za salon. Kada sam došao, bila je sama i čistila je lokal. Delovala je tužno i kada sam je pitao šta nije u redu, odgovorila mi je da se gadno posvađala s mužem zbog njegovog stalnog opijanja.

A onda mi je ispričala da ju je muž oborio na zemlju i pretio da će joj cigaretom unakaziti lice, zbog čega se preplašila. Zagrlio sam je, a ona je malo kasnije zaključala radnju i spustila roletne. Zatim mi je prišla i poljubila me! Bio sam šokiran – priznaje Britanac. – Priljubila se telom uz mene i moje uzbuđenje je bilo jasno vidljivo. Rekao sam joj: Ti si predivna, ali udata si, a ja sam još devica. Odgovorila mi je: To je u redu, ovo je bio samo poljubac, hvala ti na iskrenosti. Posle toga, počela je da me zivka svaki put kada moja majka ode na bingo – navodi on.

Kada se pojavila na vratima, rizikovao sam i poljubio je, i to se pretvorilo u vatreno vođenje ljubavi. Pokazala mi je šta da radim i bilo je fenomenalno. Narednih nekoliko nedelja smo se viđali stalno, i postala je moja učiteljica u krevetu. Zaljubio sam se u nju do ušiju. Međutim, sve se promenilo pre nekoliko dana – priča mladić. – Na zabavi me je odvela na stranu i rekla da želi svež početak. Postavila je kuću na prodaju i objasnila mi da suprug i ona nameravaju da se odsele u drugu držvau. Svet mi se srušio, mislio sam da će napustiti muža i biti samo moja, a ne da će se odseliti u inostranstvo. Da li da je nazovem i kažem joj da je volim, ili sam budala što uopšte tako razmišljam – očajan je Englez.

Add Comment