JOVAN MEMEDOVIĆ RAZOČARAO NACIJU I BACIO U SENKU REPUTACIJU SAVESNOG VODITELJA: Tokom snimanja, ozbiljan propust!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jovan Memedović jedno je od omiljenih televizijskih lica i čovek koga retko ko može da ne voli.Pleni svojom jednostavnošću i sasvim prirodno nam donosi najbolje priče koje uvek izazivaju najlepše emocije kod publike. Ipak, ovog puta, omiljeni voditelj je napravio jedan veliki propust.Naime, on je na svom Instagram nalogu podelio snimak iz automobila u pokretu, i sve bi bilo u redu da nije napravio ključnu grešku.

Ipak, čuveni voditelj nije koristio sigurnosni pojas dok je upravljao vozilom, što je ozbiljan saobraćajni prekršaj.Rođen je 22. aprila 1960. godine u Beogradu.Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a 1985. godine diplomirao je na Fakultetu za fizičko vaspitanje u Univerziteta u Beogradu.

Zbog nedostatka posla upisuje studije psihologije, gde i završava prvu godinu, nakon čega sasvim slučajno stupa u novinarske vode. Novinarski poziv je započeo u informativnoj redakciji Radio-televizije Beograd, a od 1992. godine počeo je da radi i kao sportski novinar i komentator.

Autor je emisije Svet lova i ribolova i kultne emisije Sasvim prirodno, koja obrađuje teme vezane za prirodu i preživljavanje u njoj. Udruženje novinara Srbije mu je dodelilo priznanje Laza Kostić za reportažu godine, 2007.Veliki je ljubitelj NFL-a.

Add Comment