OVA DEVOJKA RADI U VOJSCI SRBIJE! Ništa ne bi BILO ČUDNO da ona NIJE toliko LEPA , kada VIDITE KAKO IZGLEDA NEĆE VAM BITI DOBRO! LEPOTICA!

Prelepa Tina Stojković je strelac u Vojsci Srbije. Kada nije u uniformi može da bude na svim naslovnicama…Kada je Tina Stojković pre tri godine stupila u Vojsku Srbije, ostvarila je svoje dečje snove dok se odrastajući po Beogradu igrala plastičnim puškama i pištoljima.Ovaj poziv odabrao je mene, a ne ja njega. Nekako je došlo prirodno, samo od sebe. Volim svoju državu Srbiju, njenu istoriju. Ova zemlja je dala mnogo junaka i mnogo svetlih slučajeva patriotizma – kaže Tina, rođena 1989. godine u Beogradu.

Za svoj posao ističe da budi pozitivne osećaje, ljubav prema otadžbini sa jedne, ali i osećaj sigurnosti sa druge strane.Prema njenim rečima, nije joj bilo teško da se uklopi u službu za koju je potrebna fizička spremnost i koja je po nekom nepisanom pravilu vezana za muškarce.Po meni je to pogrešno, jer iskustvo kaže da i žene mogu ravnopravno da obavljaju takozvane muške poslove jednako dobro kao i muškarci – kaže Tina.

Add Comment