CELA KUĆA U SRBIJI ZA 1.594 EVRA Uz nju ide i ogroman plac, a evo gde se nalazi i kako možete da je kupite

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Iako pretežno slušamo kako su cene nekretnina drastično skočile, i dalje postoje prodične kuće koje se mogu kupiti znatno jeftinije i uz malo ulaganja prilagoditi za život.Neke od tih kuća nude i banke koje su aktivirale hipoteku jer dužnici nisu vraćali zajmove.Trenutno je više desetina takvih kuća u ponudi širom AP Vojvodine, a osnovne informacije o njima mogu se dobiti na portalu Doboš, ali i posredstvom poverilaca – banaka kao prodavaca, jer su banke te koje prodaju nekretnine, pošto vlasnici nisu na vreme izmirivali rate kredita.

Nema opštine u pokrajini gde nema bar jedna porodična kuća za prodaju, s tim što ih je više van sedišta opština, a manje u samim opštinskim centrima. Zajedničko za sve je što su izgrađene na velikim placevima, pa imaju i ogromna dvorišta i izgrađene pomoćne objekte. Pregledom ponude može se zaključiti da su ove nepokrentosti najjeftinije u Banatu.

Banat.Na području opštine Kovin (Banat) tri kuće su na prodaju, od kojih je jedna u Bavaništu i košta blizu 4.500 evra. Jedna kuća u Čoki prodaje se za blizu 4.300 evra, a druga u Crnoj Bari je napuštena, ali sa ogromnim placem, košta svega 1.594 evra.U Velikoj Gredi, u opštini Plandište, isto u Banatu, prodaje se kuća od 112 kvadrata, sa pomoćnim objektom veličine 18 kvadratnih metara. U Banatskom Sokolcu kuća sa više pomoćnih objekata košta malo više od 4.500 evra.

Bačka.U Molu, na severu Bačke, u opštini Ada, prodaje se kuća za 16.000 evra, izgrađena na površini od jednog ara i 30 metara, sa dve pomoćne zgrade. Za 12.205 evra može da se kupi kuća u Selenči kod Bača od 146 kvadrata i tri pomoća objekta, male površine od tri do sedam kvadrata, s tim što je nekretnina izgrađena bez građevinske dozvole.U Vajskoj, isto na području opštine Bač, može se kupiti kuća sa pomoćnim objektima na placu od 964 kvadrata i njiva od 1.859 kvadratnih metara. Uz ove nekrentine ide i poljoprivredna mehanizacija. Ovde je za cenu ipak potrebno pozvati poverioca, čiji je kontakt telefon naveden uz oglas.

Srem.Ogromna kuća od 242 kvadrata sa vinogradom, oborima za svinje i čardakom u Pačiru, kod Bačke Topole, košta 10.970 evra. U Sremu, u Ljukovu, na području opštine Inđija, 112 kvadrata izgrađene porodične kuće na površini od 1.079 kvadrata staje 16.391 evro, a u opštini Šid u mestu Višnjićevo kuća površine 74 kvadrata, sa pomoćnim objektima na placu od 1.030 metara, prodaje se za 8.100. Čini se da je ponuda veoma šarolika i može se na ovaj način pronaći nešto po ukusu za svakoga, ko odluči da na ovaj način kupi kuću i da se preseli u neko manje mesto.

Add Comment